Presentation av FirstClass 12

Tisdagen den 4 juni mellan 10 och max 12 kommer Folkbildningsnätet att genomföra ett webbsänt seminarium där vi kommer att presentera nyheterna FirstClass 12.

För att posta en kommentar behöver du logga in på Folkbildningsnätet.
  • Stort tack för idag. Imponerande aktivitet. Alla frågor har inte blivit besvarade men vi kommer i efterhand att gå igenom frågorna och efter bästa förmåga svara i konferensen FirstClass 12. Inom kort kommer sändningen att ligga ute på Folkbildningskanalen.<br />Gå gärna till www.firstclass.com/fc12 där mycket information (på engelska) finns.<br />Vänliga hälsningar<br />Ronny

  • Bästa och mest stabila webbsändning jag varit med på! Tack

  • Kan tänka mig att man vill ha över användarna i det nya i möjligaste mån, enklare att supporta om användarna använder samma miljö. Fast det blir kanske svårt med folk med gammal Explorer, XP och sånt som knappt vet vad man pratar om då man säger webbläsare.

  • förhandsgranskning av t.ex word eller pdf är deet beroende att man ha programmen installerad på datorn?

  • Är det någon skillnad i utseende på vad pedagogerna och eleverna ser?

  • Finns det in- och utkorg i mailboxen nu?

  • Ja, många blir - det. Vi får kolla på det, så här kan det ju inte vara

  • Chatten...många inlägg blir det...ngn bugg?

Program

Allas rätt till nätet

DigiUP-projektet och Folkbildningsnätet bjöd in kursen ”Anpassad IT – vägen till digital delaktighet” från Mora folkhögskola med ledare Kerstin Gatu till en seminariedag på Folkbildningshuset i Stockholm i början av oktober. Med fanns också stödpersoner, tekniker och pedagoger.

Workspace om Agenda 2030 och hållbar-hetsfrågor

I en workspace på Tollare folkhögskola i februari 2016 samlades ett gäng lärare från hela landet för att arbeta med egna studiematerial.

Häll och Dräll

I en serie skapande övningar från Come on! Create! finns videon Häll och Dräll

Kollektiv rädsla

Alexander Bengtsson från Expo om kollektiv rädsla

Den hållbara verktygslådan

Hur kan vi inom folkbildningen bidra till lärandet för hållbar utveckling? Genom vår kursplanefrihet har vi unika möjligheter att ta oss an det helhetsperspektiv som krävs.

Visa fler program