Vem får logga in?

På Folkbildningsnätet finns en inloggning som lärare, cirkelledare och deltagare på folkhögskolor kan få tillgång till.

AnvändarID och lösenord ges genom de lokala administratörer som finns på folkhögskolorna. Ta kontakt med oss om du inte vet vem som är den lokala administratör som kan hjälpa dig.

Det mesta av innehållet på Folkbildningsnätet är fritt för alla att använda, men ett större utbud erbjuds till dem som loggar in med sitt Folkbildningsnätskonto. UR:s alla tv- och radioprogram är ett exempel på detta och under fliken Tjänster finns några ytterligare några som t ex IPS Nyheter och politiken.se.