Om Talande Webb

Talande Webb är ett hjälpmedel som gör att webben talar.

talande webb - ikon

Med Talande Webb kan du peka och få allt innehåll uppläst samtidigt som texten markeras visuellt med textremsa eller fokus/nedtoning. Du kan själv ställa in hur texten ska visas. Hjälpmedlet läser webbsidor och pdf-filer och du kan spara uppläst tal som mp3.

Talande Webb är gratis för dig som användare.

För att komma igång och använda Talande Webb ska du börja med att ladda ner Talande Webb-programmet. Det tar inte många minuter och du behöver inte göra några installationer. Spara bara filen där du vill ha programmet och kör den för att starta.

Ladda ned Talande webb (och mer info)

Smartphone eller surfplatta?

Om du vill använda Talande Webb i din smartphone eller surfplatta, på Mac eller på en dator där du inte vill ladda ner hjälpmedlet finns alternativet Talande Webb Plus.

Om du klickar på länken nedan öppnas ett verktygsfält som gör att du kan peka och få menyer och innehåll uppläst samtidigt som du får en visuell återkoppling.