Denna webbplats (folkbildning.net) uppdateras inte längre efter den 30 juni 2019. Befintligt innehåll går dock fortfarande att nå och kan användas i folkhögskolornas verksamhet. För aktuell information kring Sveriges folkhögskolor besök www.sverigesfolkhogskolor.se.

Jag är modigare nu - handbok i drama

En handbok i drama med resonemang grupper och en helt bank med olika slags övningar. Att samarbeta, att våga uttrycka sig och därmed utveckla sin självkänsla är grundtanken du möter i boken.

Jag är modigare nu - handbok i drama

En kreativ handbok i drama av Anna Olofsson och Michaela Neumann inom projektet Vår framtid ett projekt i samarbete mellan Studiefrämjandet och Göteborgs stad.

Vår Framtid! syftar till att ungdomar ska ges möjlighet att reflektera över sig själva och samhället för att skapa en möjlighet till förändring. Med drama som metod vänder och vrider vi tillsammans på ungdomarnas tankar, kritik och visioner om livet och samhället. De får bland annat lära sig vikten av att samarbeta, utveckla sin självkänsla, våga uttrycka sina åsikter och öva på att ta plats.

Boken är kostnadsfri och kan beställas via Studieförbundet i Göteborg men du kan också ladda ner den som pdf. 120 sidor.

För att posta en kommentar behöver du logga in på Folkbildningsnätet.