Idrottens himmel och helvete : I lagets namn

Möt den 14-årige ungdomsdomare som har fått ta många fula ord från barnens föräldrar under matcherna. Några av dessa har dessutom slutat med att föräldrar börjat slåss med varandra. Ramona Karlsson är en av Sveriges bästa rallyförare, men också en inspiratör som utbildar unga rallytjejer. Hon vet hur man hanterar ilska och våldsamma situationer i en tuff och mansdominerad idrott. Vi träffar även Albin som var en av Sveriges mest lovande unga hockeyspelare, karriären var utstakad och NHL väntade på honom. Men efter flera allvarliga hjärnskakningar var det färdigspelat och en helt annan verklighet än NHL-proffs mötte honom.

Några av dessa har dessutom slutat med att föräldrar börjat slåss med varandra. Ramona Karlsson är en av Sveriges bästa rallyförare, men också en inspiratör som utbildar unga rallytjejer.

Hon vet hur man hanterar ilska och våldsamma situationer i en tuff och mansdominerad idrott. Vi träffar även Albin som var en av Sveriges mest lovande unga hockeyspelare, karriären var utstakad och NHL väntade på honom.

Men efter flera allvarliga hjärnskakningar var det färdigspelat och en helt annan verklighet än NHL-proffs mötte honom.

Klicka här för att komma till programmet