Denna webbplats (folkbildning.net) uppdateras inte längre efter den 30 juni 2019. Befintligt innehåll går dock fortfarande att nå och kan användas i folkhögskolornas verksamhet. För aktuell information kring Sveriges folkhögskolor besök www.sverigesfolkhogskolor.se.

Välkommen till Pedagogiska Resurser!

Pedagogiska resurser är en omfattande samling resurser avsedda främst för folkbildningen. Pedagogiska resurser erbjuder verktyg och material för dig som är cirkelledare, lärare eller deltagare i kurser och cirklar. Studiematerial, artiklar, rapporter, pedagogiska länkar inom olika ämnesområden, projektredovisningar, tv- och radioprogram från UR (nästan 10 000 program i dagsläget) är något av innehållet.

fortbildning på gång!

Vi lägger kontinuerligt in nytt material och vi tar gärna emot tips och förslag från våra användare på bra material eller på områden som vi bör uppmärksamma.

Det mesta på Pedagogiska resurser är fritt tillgängligt - men för att se t ex UR-programmen behöver man ha ett konto på Folkbildningsnätet, vilket man får om man antingen arbetar på folkhögskola eller studieförbund eller är deltagare där.

grupp som studerarFolkbildningsnätet finansieras av statsanslaget till folkbildningen så vi är förhindrade att sprida inloggning utanför folkbildningen. Även vårt avtal med UR begränsar möjlighet att ge inloggning till andra utanför grupperna ovan.

 

/Redaktionen